masuratori

  1. Masuratori

Vă oferim servicii de inalt nivel calitativ, in concordanţă cu nivelul superior al produselor noastre.
In momentul in care dumneavoastră doriţi să achizitionaţi un produs de la noi, nu este necesar decât să daţi un simplu telefon. O persoana se va deplasa la dumneavoastră, pentru a realiza gratuit, măsurătorile necesare pentru produsul pe care l-aţi ales.
Pentru a vă putea alege materialele preferate, cataloagele cu mostre şi sfaturi cu privire la produse va vor fi oferite de personalul nostru.
In etapa următoare produsele vor fi date in lucru in cel mai scurt timp. In momentul in care acestea sunt realizate, echipa noastră se va deplasa la dumneavoastră pentru a executa montajul.

reparatii

2. Reparatii

Timpul îşi pune amprenta asupra lucrurilor. Oferim servicii de întreţinere şi reparaţii pentru produsele noastre atât în perioada de garanţie cât şi post-garanţie. Putem asigura servicii de mentenanţă timp de 5 ani de la livrarea şi montarea produselor noastre. În activitatea desfăşurată întâlnim clienţi care ne contactează pentru a-i ajuta în rezolvarea diferitelor probleme. Vorbim aici despre accidente care duc la pătarea, distrugerea unor componente, dorinţa de a modifica după un timp dimensiunile, schimbarea culorilor, nevoia de intervenţie pentru repararea unor defecţiuni tehnice. Oferim sprijinul nostru oricând şi încercăm să oferim cele mai bune soluţii tehnice.

intretinere

3. Intretinere

Jaluzele verticale

Pentru a spala/curata jaluzelele se aplica mai multe metode.Cea mai frecventa este aspirarea de praf a lamelelor. Cand aspirati prin casa, dati cu aspiratorul (reglat pe putere minima) si pe lamele.

Aveti insa grija ca aspiratorul sa nu fie murdar sau ud, mai ales daca lamelele sunt de culoare deschisa.
 Lavabile si tratate antistatic, nu necesita ingrijiri deosebite. Daca o banda se pateaza accidental, aceasta se demonteaza, se spala pe o suprafata dreapta cu o perie moale sau un burete, cu apa calduta si cu un detergent slab (neutru) care nu contine cloruri, se clateste cu dusul, si se intinde la uscat in pozitie verticala exact la locul ei pe garnisa (bara) montandu-se contragreutatea din partea de jos.

Este bine de retinut ca exista materiale care se spala mai usor sau mai greu, materiale care rezista mai mult sau mai putin la uzura, pentru a evita situatile neplacute va rugam sa ne contactati.

Atentie la temperatura apei!

Interzis inalbitori !!!
Nu spalati sub nici o forma jaluzelele in masina de spalat!!!

Interzis..calcatul!!!


Jaluzele orizontale din aluminiu
Praful se indeparteaza cu o perie moale sau cu pamatuful.
Petele se scot cu alcool.
Datorita sistemelor in care se fixeaza, demontarea si montarea la geamuri se poate face cu usurinta, astfel incat daca se doreste se pot spala, cu dusul, in cada.

 

S.C. MXG System; C.U.I.: Ro 14929270; J24/550/2002; Adresa: 430306 Baia Mare, str. Plugarilor nr. 26, tel.0744.425761 fax. 0262.214337