Marchize

Mărfurile din vitrina magazinelor pot fi protejate de lumină puternică a soarelui fără a le ascunde de privirile clienţilor. Copertinele pot fi pliate eliberând complet terasa. Acţionarea se face manual sau electric, cu întrerupator sau telecomandă. Pentru standurile mobile, expoziţii sau terase, copertinele se pot monta pe structuri metalice, "în două ape". În partea superioara, pot fi prevăzute cu un acoperiş protector metalic opţional pentru a proteja materialul textil pe perioade lungi de nefolosire. Se pot monta pe orice terasă de casă sau bloc. Marchizele sunt o serie de parasolare de fereastră derivate din ramura copertinelor retractabile. De fapt marchizele sunt un fel de copertine retractabile mai mici concepute spre a acoperi ferestrele de bloc sau de case. Parasolarele pot fi: marchize sau parasolare plane retractabile sau marchize spatiale fixe. Primul grup de imagini reprezintă o serie de marchize plane retractabile. Materialul textil impermeabil din care sunt confecţionate poate fi un material dungat sau un material simplu juni. Se folosesc în special la diferite amenajări de magazine, în general ca decoraţiuni exterioare la ferestrele magazinelor pe părţile care sunt însorite foarte mult timp, pentru protecţia împotriva razelor solare şi ca decor. Mărfurile din vitrinele magazinelor pot fi protejate faţă de decolorare prin expunerea prelungită la soare şi prin folosirea foliei antiefracţie cu proprietăţi anti UV (ultraviolet).

   

Jaluzele exterioare

Acest produs este similar cu jaluzelele orizontale din aluminiu pentru interior, lăţimea lamelei fiind însă mult mai mare, la fel şi rezistenţa ei.
Este un produs destinat în principal clădirilor cu faţade moderne sau cu o arhitectură deosebită. Intensitatea luminii poate fi controlată după bunul plac al utilizatorului atât manual cât şi electric cu telecomanda.

Plase antiinsecte

Plasele antiinsecte numite si plase de tânţari se execută din nişte profile speciale de aluminiu vopsit în câmp electrostatic şi sunt realizate dintr-o ţesătura de fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine. Intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator.   Aceste plase nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in afara si prezinta un interes sporit datorita scopului extrem de practic pe care il au: impiedicarea patrunderii insectelor in locuinta. Ele sunt de doua tipuri: fixe si mobile (de tip rulou).

PLASA FIXA

Orice fereastra poate fi echipata cu o astfel de plasa contra insectelor. Aceste sisteme pot fi montate chiar si la geamurile mai greu accesibile deoarece actionarea lor se face prin intremediul unui snur.

 

 

 

PLASA TIP RULOU

Este prezentata in doua variante constructive: cu sau fara inchidere automata. Asa cum o indica si numele, acest sistem inchide o usa protectoare in spatele utilizatorului. Pentru a feri tesatura, usa este prevazuta cu o rama care are si rol de opritor.

 

PLASA CULISANTA

Plasa de tip usa culisanta, este manevrata prin alunecare pe un sistem de role. Constructia sa speciala, garanteaza o inchidere ermetica. Aceasta usa robusta dar foarte eleganta, nu necesita decat foarte putin spatiu.

 

 

 

 

PLASA TIP USA BATANTA

Este prezentata in doua variante constructive: cu sau fara inchidere automata. Asa cum o indica si numele, acest sistem inchide o usa protectoare in spatele utilizatorului. Pentru a feri tesatura, usa este prevazuta cu o rama care are si rol de opritor.

 

 

RULOURI EXTERIOARE

Sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in ncapere. ele prezinta, pe langa aspectul elegant, sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica. prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator. astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde in afara. au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale - suprafetele de contact sunt perfect imbinate - se reduce zgomotul din afara cu pana la 10db. tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate n timp deosebita,manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii. dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare. rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum şi de a obtura complet accesul luminiii n ncăpere. se realizează n două variante constructive: cu lamele din pvc extrudat cu cameră izolantă de aer sau cu lamele din aluminiu umplute cu spumă de  poliuretan.ambele variante sunt deosebit de rezistente la acţiunea prelungită a soarelui şi a factorilor de mediu şi oferă o bună izolare termico-fonică.

USI GARAJ tip RULOU

Uşile de garaj tip rulou sunt confecţionate din lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică, sistem asemănător cu cel al rulourilor exterioare din aluminiu. Produsul prezintă multiple avantaje şi garantează un aspect estetic deosebit.
Astfel, uşurinţă în manevrare, modalitatea facilă de montaj, paleta coloristică uşor de asortat, faptul că se pot integra uşor în arhitectura spaţiului dumneavoastră, reprezintă argumente care va oferă certitudinea că produsul îşi poate aduce contribuţia la sporirea efectului estetic pe care doriţi să-l obţineţi în cadrul decoraţiunilor exterioare pe care le-aţi demarat. Uşa de garaj este considerată de mulţi dintre clienţii nostri un element foarte important în decoraţiunile exterioare. Din acest motiv, încercăm să răspundem prompt şi să oferim un produs de foarte bună calitate şi cu un design plăcut.

Sisteme de acţionare
- manual (cu manivela);
- electric( cu intrerupator);
- cu telecomanda;

Datorită materialului din care sunt fabricate, uşile se pot curăţa uşor şi permit utilizarea lor chiar şi în spaţii mai puţin protejate de factorii chimici sau meteo. Produsul îşi va păstra aspectul curat şi îngrijit în permanenţă, riscul de a se deteriora fiind extrem de mic.

 

 

S.C. MXG System; C.U.I.: Ro 14929270; J24/550/2002; Adresa: 430306 Baia Mare, str. Plugarilor nr. 26, tel.0744.425761 fax. 0262.214337