Pentru maxim de confort, majoritatea sistemelor de protectie solara, pot fi in mod optional actionate de motoare electrice si comandate de la distanta. Aceasta facilitate, este disponibila atat separat pentru fiecare produs, cat si intergrata intr-un sistem unitar complex, deservit de o singura telecomanda.

automatizare garaj

Actionare usi garaj

Motorul se instalează în garaj, şi este montat pe plafon în prelungirea liniei mediane a uşii de garaj. Uşa este ridicat de un lanţ care se deplasează în interiorul unei şine. O telecomandă sigură vă ajută să manevraţi din maşina Dvs. uşa de garaj. 

Bine de ştiut
Putem motoriza aproape toate tipurile de uşi de garaj din lemn, metal sau PVC, noi sau deja existente.

Bullet - Arrow Uşă de garaj basculant în exterior
Bullet - Arrow Uşă de garaj basculant pe verticală
Bullet - Arrow Uşă de garaj secţională
Bullet - Arrow Uşă de garaj batantă cu deschidere în exterior
 
automatizare marchiza Actionari marchize
Motorul este instalat în arborele pe care este înfăşurată pânza, fiind perfect ascuns şi practic neauzibil. Este echipat cu un receptor radio care recepţionează comenzile de la telecomandă. Motorul asigură tensionarea pânzei în poziţia deschisă şi rularea corectă la închidere. Caseta marchizelor este perfect închis, iar pânza este protejată.
automatizare porti Actionari porti acces

Motorul se instalează în interiorul proprietăţii, fiind montat pe pilonul porţii sau îngropat. Este conectat la poartă prin braţ articulat sau prin sistem de roată dinţată melcată. La porţile culisante motorul se montează pe pământ şi acţionează prin angrenaj cu cremalieră şi roată dinţată.

Bine de ştiut
Puteţi automatiza toate tipurile de porţi, noi sau existente, fabricate din lemn, metal sau PVC.
Tipuri de porţi:

Bullet - Arrow Poartă cu deschidere în exterior sau înterior
Bullet - Arrow Poartă culisantă

S.C. MXG System; C.U.I.: Ro 14929270; J24/550/2002; Adresa: 430306 Baia Mare, str. Plugarilor nr. 26, tel.0744.425761 fax. 0262.214337